Hotell

På Hult Säteri har vi 9 rum, alla med namn efter årstiderna. Boka in dig i rummet Sommarnatt, Vinterdag, Höstnatt eller Vårnatt. Om du vill lyxa till det hela erbjuder vi Prinssviten där du eller ni sover kungligt under sänghimlen. Till sviten hör bubbelbad och utanför dörren väntar bekväma salonger för samvaro över en kopp kaffe, kanske med avec?

Dubbelrum 1150:-/natt inklusive frukostbuffé
Singelrum 950:-/natt inklusive frukostbuffé

 

27-28 oktober arrangeras en helg som kommer få dig att må bra. Lugn, ro, frisk luft, träning, god mat, yoga, massage och härligt umgänge. Boka hela helgen eller enbart söndagen.

Vi kommer bland annat hålla till på övervåningen i det gamla magasinet på Hult Säteri. Lokalen andas och ger fina energier på mattan. Såpade golv och vackra balkar. En självklar plats att stanna upp och bara vara och yoga i. Micke och Johanna som driver Hult kommer under helgen bjuda på underbara måltider.

Lördagen inleder vi med lunch klockan 12:30, innan ni checkar in på era rum.
Under eftermiddagen bjuder Heidi ett stationspass med såväl styrka som kondition. Den som vill träna mer cardio hänger med Lotta ut i de vackra naturspåren runt Hult. Efter en gemensam uppvärmning springer, joggar eller promenerar vi 3-5 km. Vill du ta en längre tur går det förstås bra. Innan den gemensamma middagen njuter vi av ett stillsamt yinyogapass följt av lite skön egentid.

Söndagen inleds med gemensam fika från kl. 09:00 både för dem som kommer över dagen och för dem som valt att övernatta från lördagen. Under söndagen guidas du genom tre härliga yogapass – hathaflödet, yinyoga och ashtangayoga.
Jenny leder oss genom dagen tillsammans med Carinne och Lisa. Givetvis pausar vi för lunch och fika.
Under både lördagen och söndagen finns Elin på plats där ni kan boka till en massage eller en healingsession för 500:-

BOKA Må-Bra-Helgen för 2100:- /del i dubbelrum
BOKA En dag full med yoga 1050:-
Info@hultsateri.se eller 0587-50070

Nedan kan du lästa om våra fina, duktiga instruktörer;

Lotta heter jag. Jag har ett mångårigt träningsintresse och tillbringar gärna fritiden i löpspåret eller på gymmet. Efter en del skador hittade jag yinyogan som ett ovärderligt komplement till annan träning, men också som ett verktyg för att landa i lugnet när vardagen känns stressig. För mig har yinyogan blivit ett sätt att hitta balansen där kropp och själ möts i en vacker harmoni. Jag arbetar med personal- och HRfrågor på ett kontor och har ett särskilt intresse för hur man med enkla medel får till yoga och träning i vardagen – både hemma och på arbetet.

Jag heter Jenny och jag är en lekfull, glad tjej som brinner för nya möten med spännande människor. Jag arbetar inom förskolan och har nu yogan som ett verktyg och återhämtning – dels när livet är som bäst men även som en strategi vid stress. Jag uppskattar såväl härliga hathaflöden där andetaget leder vägen, som avslappnande utmanande yin och mer strikt styrke ashtanga. Jag ser fram emot att vara med under hela söndagen och vägleda, assistera och vara en varm hand vid savasana.

Lisa heter jag om kommer guida yin- och hathan- klassen. Jag tycker om att ge utrymme för stillhet och rörelse på mina klasser och hur de två motsatserna hela tiden flödar tillsammans genom olika sensationer i kroppen. Att lyssna in, landa och möta både det fysiska och emotionella flödet på mattan genom acceptans och självkärlek inviger en vishet till dig själv och det som du gör både i rörelserna på mattan men även i livet utanför. Genom yinyogans läkande kraft tillsammans med andetagets styrka finner du rörlighet och följsamhet till det som är på ett nyfiket och öppet sätt. I hathan vill jag låta andetaget leda vägen och att all prestation ställs åt sidan.

Carinne heter jag och driver Yoga&jag Studio i Örebro sedan 3 år. Jag har gått utbildning i ashtanga yoga efter tolv år egen praktik hos ashtanga instruktörer. Jag är dansare och danspedagog i grunden och kom i kontakt med yogan för att minska mina knä- och höftbesvär. Jag har hittat, med ashtangan, en form som passar mig med utmaningar och respekt för min egen kropp. Yogan ger mig helheten och lugnet i kroppen jag behöver för att vara en bättre person och mamma. En full serie är kanske inte nödvändigt varje dag, men en kontakt med sin matta ger styrka och ork.

Elin heter jag och driver företaget Elins massage och healing.
Jag målar och skriver. Jag masserar och healar. Jag älskar färger. Älskar att leka med ord. När
penseln far över duken kan jag uppleva ett enormt lugn. Meditativt. När jag mediterar får jag ofta inspiration till att måla. Jag ser färger som inte finns, än. Jag är ofta ute i trädgården. Klappar på äppelträdet. Ger tröst och söker tröst.
Under MåBraHelgen kommer jag erbjuda tre olika behandlingar för att hjälpa dig att känna din
kropp igen.
Hjälpa dig att hitta tillbaka in. Eller ut. Hjälpa dig tillbaka till din andning.
Djupgående massage 40 minuter
Mjukmassage 40 minuter
Andlig healing 30 minuter

Vill du läsa mer om mig eller mina behandlingar besök min hemsida
http://www.elinsmassageochhealing.se/

Golfpaket

Bo hos oss och spela golf på Nora Golfklubb. Tillsammans med Nora GK erbjuder vi ett paketpris. I priset ingår greenfee, del i dubbelrum, 3-rätters middag och frukost.
Vardagar 1295:-
Helg 1345:-
Enkelrum tillägg 200:-

Bokning sker via Hult Säteri. Golfhäfte eller andra rabatter gäller ej. Välkommen med din bokning!
0587 – 50070
E-post: info@hultsateri.se

På Hult Säteri sover man gott

I vår viltrika omgivning är det lätt att finna ro. Här finns vildsvin, rådjur, kronhjort och varg. Älg ser vi flera gånger i veckan. Hult Säteri är renoverat med gamla byggtekniker och den typens av byggmaterial vilket bidrar till välbefinnandet samt gör det miljövänligt.

Kontakta oss för bokning

Telefon 0587 – 50070

E-post: info@hultsateri.se

Boka genom formulär här

Hult Säteri, Järle, 71391 Nora | Telefon 0587 – 50070 | E-post: info@hultsateri.se

Hult Säteri, Järle, 71391 Nora |
Telefon 0587 – 50070
E-post: info@hultsateri.se