Aktiviteter

När du besöker Hult Säteri är det bara din fantasi som är din begränsning. Förutom en underbar natur och ett rikt djurliv som är väl värd att utforska finns det även lite mer fartfyllda aktiviteter.

Cykla MTB

Det finns ett flertal stigar som utgår från Hult Säteri, men om du inte känner dig bekväm i skogarna runt om kring finns det även 12 st märkta leder ett stenkast ifrån oss. Det är Bergslagen Cycling som står för underhållet och nivån varierar mellan gröna cykelleder på 3km till svarta på 38km. Vår favorit är ”Slantan” som är en röd led på 20km, perfekt distans och underbar utsikt och inte allt för mycket grusväg.

Spela golf

Vi har ett boendepaket tillsammans med Nora Golfklubb som ger dig bättre pris både på boende och på greenfee. Men det går såklart att spela golf på Nora GK spontant också!

Bada

Svalka dig i Norasjön, Viken, Fåsjön, Usken eller Väringen. Ja, sjöarna här ute är många. Se vilken som passar dig och dina förväntningar på en badplats bäst!

Paddla på Järleån

Man kan inte tro att denna djungelliknande å är en del av Sveriges natur. Ett rikt djurliv med trollsländor, fjärilar och mycket fisk gör en utflykt på ån till en riktig upplevelse. Prata med oss om du vill utforska ån med en båttur!